Responsive Ads Here

Warhammer: Vermintide Açılmama/Kapanma/Düşük FPS ve tüm Hata ve Çözümleri

Warhammer: Vermintide 2 hataları ve çözümleri için geniş bir kılavuz hazırladık. Warhammer Açılmama Sorunu, Kapanma Sorunu, Düşük FPS So...

İlginizi Çekebilecek Diğer yazılarımız:


Warhammer: Vermintide 2 hataları ve çözümleri için geniş bir kılavuz hazırladık. Warhammer Açılmama Sorunu, Kapanma Sorunu, Düşük FPS Sorunu, Warhammer FPS yükseltme ve daha fazlası yazımızda!

Warhammer: Vermintide 2, PC ve konsollar için piyasaya sürüldü, ancak birçok PC portu gibi, Warhammer: Vermintide 2 aynı zamanda bir oyunun çökmesi, hatalar ve açılışta oyun çökmesi, bilinmeyen dosya sürümü, slot_data betiği hatası ve daha fazlası gibi sorunların da kurbanı.

Burada, PC oynatıcıların oyunu oynamaya çalışırken yaşadığı tüm hataları tartışacağız ve size olası bir düzeltme veya geçici bir çözüm sağlayacağız, böylece oyunu sorunsuz bir şekilde oynayabilirsiniz.

Geliştiriciler oyun motorunu optimize etmiş, böylece eski sistemlere sahip oyuncular oynayabilir ve daha hızlı bilgisayar kullananlar daha fazla birim ve daha fazla göz atar.

Optimizasyona rağmen, sorunlar ve hatalardan şikayet eden bazı oyuncular var. Oyunu başlatamayacaklarını ya da bazı oyun çöküşleri ile karşılaştıklarını söylüyorlar.

Öyleyse devam edin ve sistem gereksinimlerini karşılayıp karşılamadığınızı kontrol edin, aşağıda bulabilirsiniz ve sorununuzu arayıp kılavuzumuzda bularak düzeltin!

SİSTEM GEREKSİNİMLERİ:

MİNİMUM: 
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64 bit Windows 7, 64 bit Windows 8 (8.1) veya 64 bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i5-2300 @ 2.80 GHz / AMD FX-4350 @ 4.2 GHz
Bellek: 6 GB RAM
Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 460 veya AMD Radeon HD 5870
DirectX: Sürüm 11
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB boş alan

TAVSİYE EDİLEN: 
64 bit işlemci ve işletim sistemi gerektirir
İşletim Sistemi: 64-bit Windows 10
İşlemci: Intel Core i7- 3770 @ 3.5 GHz veya AMD FX-8350 @ 4 GHz
Bellek: 8 GB RAM
Grafikler: NVIDIA GeForce GTX 970/1060 veya ATI Radeon R9 serisi
DirectX: Sürüm 12
Ağ: Genişbant İnternet bağlantısı
Depolama: 45 GB boş alan
Warhammer Vermintide 2 Hata Çözümleri:
Oyununuza nasıl bir çözüm uygulayacağınızı bilmiyorsanız, destek sayfamıza göz atın. Ekibimizden biri oyununuzu en kısa sürede düzeltmenize yardımcı olacak!

Warhammer Vermintide 2 Çökmesi






Bazı oyuncular normalde birkaç saat oynadıktan sonra oyunlarının aniden çökmeye başladığından şikayet ediyor. Bazıları için PC'leri de yeniden başlatılıyor.

Bazı PC oyuncuları için başlatıcı Warhammer: Vermintide 2 oynamaya çalışırken çöküyor. Bu sorun ya da hata .NET 4.5.2 çalışma zamanları ile ilgili. Tek yapmanız gereken .NET'i bilgisayarınızdan kaldırmak ve bu bağlantıdan .NET4.5.2'yi yeniden yüklemek.



Çözümler:

Oyuna Çevrimdışı Modda Başla
Bazı insanlar bunun kendileri için çalıştığını iddia etti. Steam'de, sol üst köşedeki Steam'e gidin ve şu tuşa basın: Çevrimdışı Git. Şimdi oyuna başla.
5 dakikadan fazla bekleyin
Bazı insanlar oyunun yüklenmesi için çoğu oyundan daha uzun süre beklemek zorunda kaldıklarını iddia etti.
Oyunu el ile Güvenlik Duvarı İstisnalarına ekle
Bazen güvenlik duvarı istisna penceresi görünmez ve kullanıcının oyunu manuel olarak eklemesi gerekir. Etkili olması için bu düzeltmenin ve yukarıdaki ikisinin bir kombinasyonuna ihtiyaç duyulabilir.
Warhammer II için Steam Overlay özelliğini kapatın
Kütüphanenize gidin, Warhammer II'nin özelliklerini açın. Genel sekmesinde Steam Yerleşimi'ni devre dışı bırakın.
Aksi halde, ekran kartı sürücülerinizi, yeniden başlatılan buharı ve PC'nizi güncellediğinizden ve oyun önbelleğinin bütünlüğünü doğruladığınızdan emin olun.
Yüklediğiniz modları devre dışı bırakın veya yalnızca kaldırın. Bazı insanlar oyununuzun çökmesine neden olabilecek modları yükledi. Mod'larınız yüklüyse, emin olmak için bunları kaldırın.
GPU’yu optimize edin! Sizin için hiçbir şey işe yaramazsa, GPU'nuzu optimize etmek ve çökmelerden kurtulmak için aracımızı deneyebilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için yazının sonunda öğreticiyi kontrol edin!

Warhammer Vermintide 2 Açılmıyor


Steam kütüphanesinde Başlat'a basarsanız hiçbir şey olmuyor mu? Sadece siz değil, oyuncuların çoğu bu can sıkıcı sorunla karşı karşıya ve oyunu başlatamıyorlar.

Oyununuzu başlatmanıza yardımcı olacak çeşitli çözümlerin bir listesini çıkardık. Aşağıdan kontrol edin ve sorununuzu çözmek için bu çözümleri uygulayın.

Başlangıç ​​Çözümleri:

Antivirüsünüzü ve windows güvenlik duvarınızı devre dışı bırakın
Virüsten koruma yazılımınız çalışıyorsa, devre dışı bırakın. Antivirüsünüz kapalıyken, bilgisayarınızın artık virüslere karşı korumalı olmadığını ve antivirüs olmadan internette gezinmenin bilgisayarınıza zarar verebileceğini unutmayın.

Aynı Windows güvenlik duvarı ile yapılmalıdır.

Oyun Önbelleğinin bütünlüğünü doğrulayın
- Steam'de, Total War: Warhammer II seçeneğini seçin ve sağ tıklayın.

- Özellikler'i seçin.

- “Yerel Dosyalar” sekmesini seçin.

- "Oyun Önbelleğinin Bütünlüğünü Doğrula" yı seçin

- Bu işlem bittiğinde Tamam / Bitti'ye tıklayın.

- Steam'den çıkın ve tamamen kapatın.

- Steam'i başlat.

- Hesabınıza otomatik olarak giriş yaptıysanız, lütfen hesabınızdan çıkış yapın.

- Steam hesabınıza giriş yapın.

- Oyunu başlat.
Yukarıdaki çözümlerin hiçbiri yardımcı olmadıysa ve oyununuzu yine de başlatamazsanız, aracımızı kullanarak size yardımcı olabilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için yazının sonunda öğreticiyi kontrol edin!


Warhammer Vermintide 2 Performans/FPS Sorunları



Yeni çıkan bir oyunda performans sorunları yaygındır. PC'nizi biraz optimize etmeniz ve bazı değişiklikler yapmanız yeterlidir ve bundan sonra bu mükemmel kare hızlarını (fps) elde edersiniz. Bu tweaks hakkında bilgi edinmek için aşağıdaki okuyun veya geçici çözümler.

Optimizasyon geçici çözümleri:

Tercih edilen bir grafik işlemcisi ayarlayın
1. AMD için:

AMD Değiştirilebilir Grafik Teknolojisini kullanarak Warhammer II için tercih edilen bir grafik işlemciyi ayarlamak için:

Dizüstü bilgisayarınızın üreticisinin resmi web sitesinden veya AMD'nin web sitesinden en yeni GPU sürücülerine sahip olduğunuzdan emin olun.
Masaüstünde sağ tıklayın ve "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" ı seçin.
Catalyst Control Center başlatıldıktan sonra, Son Uygulamalar listesinde "Warhammer2.exe" yi arayın. Orada değilse, ya Warhammer II'yi başlatın, sonra Değiştirilebilir Grafikler menüsüne dönün ya da 'Gözat'ı seçin ve Warhammer II Steam Uygulaması klasörünüze gidin (genellikle “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \... Warhammer2 ”) ve Warhammer2.exe'yi seçin.
Değiştirilebilir Grafikler menüsündeki Warhammer2.exe dosyasının sağ tarafında, "Atanma Yok" yazan bir düğme bulunmalıdır, "Güç Tasarrufu" ve "Yüksek Performans" seçenekleri arasında geçiş yapmak için sol tıklayın.
a. Güç tasarrufu seçeneği, daha fazla Tümleşik GPU'dan yararlanır ve Yüksek Performans, yüksek performanslı AMD ayrık GPU'nuzu kullanır. Hangisini tercih edeceğinizi seçin.
Tercihinizi belirledikten sonra, onaylamak ve uygulamak için sağ alt köşedeki "Uygula" yı tıklayın.
2. Nvidia için:

Nvidia’nın Denetim Masası’nı kullanarak Warhammer II için tercih edilen bir Grafik işlemcisi ayarlamak için:

Dizüstü bilgisayarınızın üreticisinin resmi web sitesinden veya Nvidia’nın web sitesinden en yeni GPU sürücülerine sahip olduğunuzdan emin olun.
Masaüstünde sağ tıklayın ve ‘NVIDIA Kontrol Paneli’ seçeneğini seçin, ardından 3D 3D Ayarları Yönet’i (sol tarafta) tıklayın.
3D Ayarlarını Yönet sayfası açıldığında, “1 altındaki açılır kutuda“ Warhammer2.exe ”yi arayın. Özelleştirmek için bir program seçin ”ve üzerine tıklayın. Listelenmemişse, ya Warhammer II'yi başlatın, ardından 3B Ayarları menüsüne dönün ya da 'Ekle'yi seçin, sonra' Gözat'ı seçin ve Warhammer II Steam Uygulaması klasörünüze gidin (genellikle “C: \ Program Files (x86) \ Steam \ steamapps \ common \ Total Warhamham2 ”) ve Warhammer2.exe'yi seçin.
‘2 altında. Bu program için tercih edilen grafik işlemcisini seçin. Oyunu çalıştırmak için kullanmak istediğiniz GPU'yu seçin (En iyi performans için ancak daha yüksek güç tüketimi için, Yüksek Performanslı NVIDIA işlemci).
Tercihinizi belirledikten sonra, onaylamak ve uygulamak için sağ alt köşedeki "Uygula" yı tıklayın.
Sürücülerinizi güncelleyin
Güncel olmayan sürücüler kilitlenme veya başlatılmaması gibi ciddi performans sorunlarına neden olabilir.

Aşağıda listelenen ortak video ve ses kartı satıcılarına bağlantılar;

Not: Video veya ses kartınızın satıcısını onaylamak için burayı tıklayın.

GÖRÜNTÜ:

Nvidia

Nvidia’nın Sürücü Desteği sayfasına gidin.
Uygun yazılım sürümünü belirlemek için Seçenek 1'i (cihaz bilgilerini manuel olarak girerek) veya Seçenek 2'yi (cihaz bilgilerini otomatik olarak tara ve algıla) izleyin.
Herhangi bir talimat veya talimatı izleyerek yazılım yükleyiciyi indirin ve çalıştırın.
AMD / Radeon

AMD’nin Sürücü Desteği sayfasına gidin.
Ether, cihaz bilgilerinizi sağdaki "Sürücüleri İndir" altına manuel olarak girin veya cihaz bilgilerinizi merkezi sütundan otomatik olarak taramak ve tespit etmek için aracı indirin.
Önerilen yazılım yükleyicisini indirin ve talimatları veya istemleri izleyerek çalıştırın.
Intel

Intel’in Sürücü Desteği sayfasına gidin.
Ether, cihaz bilgilerinizi "Ürün adına göre indirmeleri bulun" altına manuel olarak girin veya cihaz bilgilerinizi sayfanın başından otomatik olarak taramak ve tespit etmek için aracı kullanın.
Önerilen yazılım yükleyicisini indirin ve talimatları veya istemleri izleyerek çalıştırın.
SES:

Realtek

Realtek’in Sürücü Desteği sayfasına gidin.
“Yüksek Tanımlı Ses Kodekleri” seçeneğini seçin.
Şartları kabul edin ve “İleri” ye tıklayın.
İşletim sisteminize uygun sürümü belirleyin ve yükleyiciyi en yakın ayna sitesinden indirin.
Tüm istemleri ve talimatları izleyerek yükleyiciyi çalıştırın.
Not: Temiz bir ürün kurulumu yaptığınızdan emin olun. Dosya bozulması, oyun sorunlarının yaygın bir nedenidir ve ürünün önceki bir kurulumunu sabit sürücüden kaldırarak önlenebilir. Eğer varsa, her zaman Kaldırma seçeneğini kurulum programı boyunca kullanın.

Yüksek Kalitede Çalışırken Düşük Çözünürlüklü Doku
Aşırı kalitede çalışırken düşük çözünürlüklü dokular yaşıyorsanız, büyük olasılıkla yeterli video belleğinizin bulunmaması muhtemeldir. Gelişmiş grafik ayarlarında sınırsız video belleği onay kutusunu işaretleyerek geçersiz kılmaya zorlayabilirsiniz, ancak bu, performansı etkileyebilir .
Başka bir şey, bitki örtüsü alfa en güçlü kuleler hariç herkes için ayarlanması gereken bir seçenektir.
Hala oynanamayan kare hızlarıyla karşılaşıyorsanız ve oyununuz optimize edilmemişse, oyununuzu otomatik olarak optimize etmek ve yüksek fps elde etmek için aracımızı kullanabilirsiniz. Daha fazla ayrıntı için gönderinin sonundaki öğreticiyi kontrol edin!
Warhammer Vermintide 2 Hataları İçin Öğretici Düzeltme:
* Sadece yukarıda açıklanan sorunlar

Warhammer Vermintide 2'de harika bir maceraya atılmak ister misiniz?

Ancak bu harika şeyleri yapamazsınız çünkü hatalar, aksaklıklar ve hatalar size engel olur :(.

Artık endişelenme! En iyi duruma getirilmiş kare hızlarıyla :) bu sorunları çözmenize ve oyunu hemen oynamanıza yardımcı olmak için buradayız :).

Nasıl? Bu kadar basit, sorunlarınızı tanımlayacak ve düzeltecek bir araç geliştirdik. Bu sihir değil, aracımız maksimum performans için GPU'nuzu ve PC'nizi optimize edecek. Oyununuzun düzgün bir şekilde ve herhangi bir çökme olmadan başlaması için gerekli dosyaları ve yeniden dağıtılabilir dosyaları yükler. İnternet bağlantınızı ve sunucu duyarlılığınızı kontrol eder ve sıra çok kalabalık olmadığında doğru zamanda oyuna giriş yapmanıza yardımcı olur.

Oyununuz için oldukça fazla para ödediğinizi ve oynayamayacağınızın çok kötü olduğunu biliyoruz. Aşağıda, aracımızın nasıl göründüğüne dair bir resim ve ayrıca doğru bir şekilde nasıl kullanılacağına ilişkin bir eğitim bulacaksınız. Lütfen aracı oyuna doğru uyguladığınızdan emin olmak için adım adım öğreticiyi izleyin.
İndirme linki için lütfen yorum bırakın!

YORUMLAR

BLOGGER: 1
  1. The player can use the slider to alter the number of past rounds to use. By offering the world’s widest vary of ready-to-roll and bespoke native speaking vendor options, we make it simple for operators to talk the customer’s language. It’s a proven method to considerably enhance player acquisition numbers and average spend per current players, and to generate the strongest player-dealer rapport. VIP variants of our European and French Live Roulette tables and in addition our Auto Roulette tables. All are set in the most luxurious and welcoming VIP environments with betting 1xbet limits set to appeal to excessive rollers, and with exceptional ranges of VIP service. Available as each mainstream and VIP tables, Auto Roulette options fast-paced, actual live-wheel motion with {a excessive quality|a prime quality} look-and-feel.

    YanıtlaSil




Ad

.net hatası,1,0xc0000007b çözümü,1,0xc0000007b hatası,2,0xffffffff hatası ve çözümü,1,2011,2,adb logical this error,1,An issue with your computer is blocking the VAC system,1,android güvenli klasör silindi,1,android kelime düzeltme,1,android kelime önerisi,1,android sd card problem,1,android sd kart,1,android sd kart sorunu,1,android sorunları,2,array_search() expects parameter,1,bash make command not found,1,bilgisayar hataları,1,call of duty,1,Call of Duty Mobile,2,Call of Duty Mobile hatası,2,CE-34878-0,1,CoD,2,CoD Mobile,2,cs go,6,cs go açılmıyor,1,cs go ağına bağlanıyor,2,cs go bağlantı kesildi,3,cs go bağlantı kesildi hatası,1,cs go engine error,1,cs go eşitleniyor,1,cs go launcher error,1,cs go launcher error hatasının çözümü,1,cs go vac,1,csgo hatası,2,çözümü,2,d3d,1,d3dx9_30.dll,1,d3dx9_43.dll,2,dahili depolama hasar gördü,1,dns değiştirme,1,facebook login sdk,1,failed to start,1,Fifa açılmıyor,1,Fifa sorunu ve çözümü,1,Fifa tepkisiz kalıyor,2,fifa17 açılmama sorunu,1,fifa18 açılmama sorunu,1,fifa18 açılmıyor,1,fifa19,3,fifa19 açılmıyor,2,fifa19 Alex hunter,1,fifa20,1,Fornite 0xc0000007b hatası,1,fornite hata ve çözümü,1,Fornite Uygulama Başlatılmadı,1,galaxy s8 kişisel sözlük,1,güvenli klasör silindi,1,güvenli klasör silinen dosyaları kurtarma,1,h1z1 açılıp kapanıyor,1,h1z1 açılmıyor,1,h1z1 tepkisiz,1,H7361-1255-C00D7159,1,hata çözümü,1,hatası,1,hatası ve çözümü,15,Huawei Y550,1,Huawei Y550 hatası ve çözümü,1,Huawei Y550 sorunu,1,kali linux hatası,1,karma mod hatası,1,klavye kelime önerisi kapatma,1,LoL Failed to Connect Replay,1,lol giriş hatası,1,lol hata,1,Menu Content not Available,1,Netflix,1,null given in footer.php,1,outlast,2,outlast 0xc000007b,1,pes,2,pes 2018 beyaz ekran sorunu,1,pes 2018 çalışmayı durdurdu hatası,1,pes 2019,1,pes 2019 beyaz ekran,1,pes 2019 çalışmayı durdurdu,1,pes 2019 d3dx9_43.dll,1,pes 2019 dll missing,1,pes 2019 donuyor,1,pes 2019 hatası ve çözümü,2,pes 2019 hesap doğrulama hatası,1,pes 2019 kasıyor,1,pes 2019 takılıyor,1,pes 2019 vnbp733 hatası,1,PES 2019 VNBP733 Hatası ve Kesin Çözümü,1,pes 2019 yeşil ekran hatası ve çözümü,1,pes 2019 yeşil ekran sorunu,1,pes çözümü,1,pes hatası,4,pes sorunları,3,pes yeşil ekran hatası,1,pes2011,2,Playerunknown's Battlegrounds oyunu güncellenirken bir hata oluştu,1,playstation,1,ps4 depolama alanı azalıyor,1,ps4 hata,4,ps4 kırmızı ışık yanıp sönüyor,1,ps4 mavi ışık,1,pubg,3,pubg 0xc00007b,1,pubg 556793874,1,pubg oyun açılmıyor,1,pubg siyah ekran,1,pubg uygulama zaten çalışıyor,1,sd kart sorunu,1,sd kartı dahili yapma,1,Server is currently busy,1,sorunu,2,steam hatası ve çözümü,2,steep,1,steep açılmıyor,1,steep sürücü,1,street fighter hatası,1,Street Fighter X Tekken 0XFFFFFFFF,1,Street Fighter X Tekken 0XFFFFFFFF hatası,1,Street Fighter X Tekken Unhandled Error Occured,1,syberia 3 donma,1,syberia 3 donuyor,1,syberia 3 kasıyor,1,syberia 3 kasma,1,syberia 3 ses sorunu,1,syberia 3 takılma,1,SYS_NO_GRAPHİCS ekran kartı,1,SYS_NO_GRAPHİCS hatası,1,SYS_NO_GRAPHİCS Sorunu,1,SYS_NO_GRAPHİCS sorunu ve çözümü,1,tepkisizlik,1,total war,1,Unicode directory path not supported,1,unity facebook login sdk problem,1,unity facebook sdk sorunu,1,usb görmüyor,1,Uygulama Başlatılmadı uyarısı,2,Warhammer vermintide 2 hataları ve çözümleri,1,wordpress array null given,1,wordpress array null given çözüm,1,X3DAudio1_7.dll,1,X3DAudio1_7.dll fallout,1,X3DAudio1_7.dll hatası,1,X3DAudio1_7.dll hatası ve çözümü,1,X3DAudio1_7.dll pubg,1,
ltr
item
Sorunu ve Çözümü: Warhammer: Vermintide Açılmama/Kapanma/Düşük FPS ve tüm Hata ve Çözümleri
Warhammer: Vermintide Açılmama/Kapanma/Düşük FPS ve tüm Hata ve Çözümleri
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrffAr166gJFupbuEUNa_A8u_xyJ81gTrrNKYJqw5dJuDSq4LhQUtlJnTJVGBEvvAgTTKZ17ege_CcGWOAK5XzYUErbIBbWoSlczS3wcndJ4cOUAQ0NtiJbp3r01rMF0-j4m0Ct0r43iw/s320/Warhammer-Vermintide-2-Errors-750x430.png
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgrffAr166gJFupbuEUNa_A8u_xyJ81gTrrNKYJqw5dJuDSq4LhQUtlJnTJVGBEvvAgTTKZ17ege_CcGWOAK5XzYUErbIBbWoSlczS3wcndJ4cOUAQ0NtiJbp3r01rMF0-j4m0Ct0r43iw/s72-c/Warhammer-Vermintide-2-Errors-750x430.png
Sorunu ve Çözümü
https://sorunu.blogspot.com/2019/03/warhammer-vermintide.html
https://sorunu.blogspot.com/
https://sorunu.blogspot.com/
https://sorunu.blogspot.com/2019/03/warhammer-vermintide.html
true
3807368530940800464
UTF-8
Tüm yazılar yüklendi Burada yazı yok Tümünü gör Devamını Oku Yorum yap Yorumu iptal et Sil Yazan: Anasayfa SAYFALAR YAZILAR Tümünü Gör BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR LABEL ARŞİV ARA TÜM YAZILAR Not found any post match with your request Anasayfaya Dön Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy